Sing Connected zangweekend augustus 2023

Ons zangweekend in augustus was echt fantastisch. Daarom hebben we besloten om er een jaarlijkse traditie van te maken en het volgende weekend al vastgelegd van vrijdag 18 tot zondag 20 augustus 2023. Meer info en inschrijvingsmogelijkheden volgen binnenkort, maar hou de data maar al vrij als je geïnteresseerd bent!

Een heel weekend heerlijk samen zingen, nieuwe nummers leren, maar ook leuke oefeningen doen op stemvorming, zingen en bewegen, mooie koorklank maken, …

En verder gezellig samenzijn, buiten zingen in het bos, wat wandelen, keuvelen, nieuwe mensen leren kennen …

Gewoon doen waarvoor sing connected bedoeld is: mensen samenbrengen om te zingen; alles even loslaten, ontspannen en gelukkig worden door heerlijk muziek te maken. Misschien kunnen we het weekend wel afsluiten met een presentatieconcertje.

Aan de hand van de inschrijvingen kiezen wij geschikte muziek voor dit weekend. Het zal zeker wat pop zijn, maar ook iets klassiekere stukken kunnen aan bod komen. We zorgen dat er voor ieder wat wils is, gewoon mooie ‘feel good’ nummers, daar waar iedereen blij van wordt!

Voor wie?

zoals al onze projecten tot nu toe: Voor iedereen die graag meedoet, of je nu in een koor zingt of niet dat maakt niet uit. Als je maar zin hebt om te zingen en openstaat voor nieuwe uitdagingen!

Wanneer: onder voorbehoud: van vrijdag 18 augustus tot zondag 20 augustus 2023.