Sing Connected zangweekend 18-20 augustus 2023

Ons zangweekend in augustus vorig jaar was echt fantastisch. Daarom hebben we besloten om er een jaarlijkse traditie van te maken en het volgende weekend al vastgelegd van vrijdag 18 tot zondag 20 augustus 2023.

Een heel weekend heerlijk samen zingen, nieuwe nummers leren, maar ook leuke oefeningen doen op stemvorming, zingen en bewegen, mooie koorklank maken, …

En verder gezellig samenzijn, buiten zingen in het bos, wat wandelen, keuvelen, nieuwe mensen leren kennen …

Gewoon doen waarvoor sing connected bedoeld is: mensen samenbrengen om te zingen; alles even loslaten, ontspannen en gelukkig worden door heerlijk muziek te maken.

Voor wie?

zoals al onze projecten tot nu toe: Voor iedereen die graag meedoet, of je nu in een koor zingt of niet dat maakt niet uit. Als je maar zin hebt om te zingen en openstaat voor nieuwe uitdagingen!

Aan de hand van de inschrijvingen kiezen wij geschikte muziek voor dit weekend. Het zal zeker wat pop zijn, maar ook iets klassiekere stukken kunnen aan bod komen. We zorgen dat er voor ieder wat wils is, gewoon mooie ‘feel good’ nummers, daar waar iedereen blij van wordt!

Het verblijf ‘Eigentijdserf’ is een prachtige accommodatie midden in de natuur. Heerlijk om tot rust te komen en vele leuke plekjes om te zingen en te wandelen. Ook binnen is het er overal warm en gezellig met veel aandacht voor natuurlijke materialen. De kamers zijn heel netjes en het personeel vriendelijk. En daarbovenop is het eten heerlijk! Zowel het uitgebreid ontbijt- en lunchbuffet als het avondmaal zijn culinair!

Dat alles maakt zo’n weekend echt compleet en dat voor de prijs van 360 euro (395 euro voor een éénpersoonskamer):

Wanneer:  van vrijdag 18 augustus tot zondag 20 augustus 2023. We starten vrijdag om 17 uur en sluiten af op zondag rond 17 uur.

In de prijs is inbegrepen:

  • 2 nachten volpension (2x diner, 2x lunch, 2x ontbijt)
  • doorlopend koffie/thee met koekjes, en water ter beschikking
  • alle repetities, materiaal en partituren
  • heel veel zangplezier
  • nieuwe mensen leren kennen en misschien wel vrienden voor het leven maken

Inschrijven: Je kunt je inschrijven via de knop hieronder. Als je voor een 2-persoonskamer kiest, kun je een kamergenoot opgeven of kiezen voor een willekeurige kamergenoot. Wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt!

Onder ‘vorige projecten‘ zie je nog wat sfeerbeelden en quotes van deelnemers vorig jaar!