Sing Connected zangweekend augustus 2022

Een heel weekend heerlijk samen zingen, nieuwe nummers leren, maar ook leuke oefeningen doen op stemvorming, zingen en bewegen, mooie koorklank maken, …

En verder gezellig samenzijn, buiten zingen in het bos, wat wandelen, keuvelen, nieuwe mensen leren kennen …

Gewoon doen waarvoor sing connected bedoeld is: mensen samenbrengen om te zingen; alles even loslaten, ontspannen en gelukkig worden door heerlijk muziek te maken. Misschien kunnen we het weekend wel afsluiten met een presentatieconcertje.

Aan de hand van de inschrijvingen kiezen wij geschikte muziek voor dit weekend. Het zal zeker wat pop zijn, maar ook iets klassiekere stukken kunnen aan bod komen. We zorgen dat er voor ieder wat wils is, gewoon mooie ‘feel good’ nummers, daar waar iedereen blij van wordt!

Voor wie?

zoals al onze projecten tot nu toe: Voor iedereen die graag meedoet, of je nu in een koor zingt of niet dat maakt niet uit. Als je maar zin hebt om te zingen en openstaat voor nieuwe uitdagingen!

Wanneer: van vrijdag 19 augustus 2022 17.00 uur tot zondag 21 augustus 17.00 uur.

Waar: Eigentijdserf in Westelbeers (tussen Eindhoven en Tilburg, Nederland). Zie https://eigentijdserf.nl/koorweekenden.

Deelnameprijs: 325 euro op basis van een tweepersoonskamer, 360 euro voor een eenpersoonskamer (op basis van beschikbaarheid).
Inbegrepen in de prijs:
* 2 overnachtingen, alle kamers hebben privé sanitair.
* 2 x ontbijt
* 2 x lunchbuffet met streekproducten
* 2 x 3 gangen dagmenu
* onbeperkt koffie of thee
* alle partituren
* 2,5 dag zingen o.l.v. 2 topdirigenten
* een koffer vol nieuwe ervaringen en gelukzalige momenten om mee naar huis te nemen!

Inschrijven voor 31 mei 2022 kan door op onderstaande knop te klikken. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 25.