Reviews

Ik wil jullie nog eens super hard bedanken voor het ongelooflijk fijne weekend! Ik heb er zooooo ….. van genoten! Nooit gedacht dat zingen mij zo een goed gevoel geeft! Mijn wekelijks koor betekent veel voor mij, maar dit weekend heeft me geleerd dat ik met zingen nog zoveel meer kan! Ik hou er een ongelooflijk goed gevoel aan over!
M (augustus 2023)


Het was een heel gezellig, leuk, aangenaam, leerrijk weekend.  We hebben niet alleen kennis gemaakt met allerlei vormen van koormuziek maar ook plaats gemaakt en ons open gesteld voor “lotgenoten”.  Het was voor mij een hele openbaring:  genieten van de natuur, de bosrijke omgeving … de kamer delen met iemand die je niet kent en langzaam een band opbouwen … voorzichtig kennis maken met iedereen … verrassende verhalen horen .. en dan vooral jullie inzet en enthousiasme die mij geprikkeld hebben om verder te zingen in het koor en zeker al in te schrijven voor volgend jaar … Karin en Evi hartelijk dank.
J (augustus 2023)


Weerom een prachtig initiatief dat smaakt naar meer. Een gans weekend ondergedompeld worden in zoveel verschillende stijlen qua muziek. Jullie, die zoveel kennis delen en iedereen in zijn eigenheid laten deelnemen en genieten. Een ervaring om nooit te vergeten. (augustus 2022)


Mij lukt het echt niet om af te kicken na dergelijke boeiende dagen. (augustus 2022)


Dank jullie wel voor zoveel licht en liefde! (augustus 2022)Ik wil jullie alvast heel erg bedanken voor de mooie avonden, jullie enthousiasme, jullie lieve manier van geruststellen,… 
Veel groetjes, N (mei 2022)


Ik vind het nog steeds ongelofelijk te beseffen hoe wij op zo’n korte tijd 4 prachtige nummers hebben aangeleerd… zeker met mijn gebrek aan zangervaring en kennis van notenleer, had ik nooit gedacht dat dat ging lukken. Nogmaals bedankt dus voor de fijne ervaring en jullie enthousiasme om ons zoveel mogelijk bij te brengen. Voor mij was dit zeker een mooie start van een nieuwe hobby .
Groetjes, K (mei 2022)


Dames,

Mag ik toch even nog een kort mailtje sturen om jullie te bedanken voor de fantastische dag gisteren. Jullie zorgen er met jullie enthousiaste aanpak voor dat we nog meer zin krijgen om te zingen. Jullie zorgen er met jullie professionele aanpak voor dat we keer op keer onszelf overtreffen en steeds beter worden. Bedankt voor al hetgeen we van jullie mogen ontvangen; een geschenk uit de duizenden.
Groetjes en tot woensdag op zoom, H. (december 2021)


Hi Karin, Evi,
In bijlage mijn finale versie van Just Believe. Ik ben er deze keer zeer tevreden van, het voelde ook goed om in te zingen. Dat heb ik vooral te danken aan jullie voortreffelijke coaching en opbouwende feedback, bedankt daarvoor! Ik ben echt blij dat ik zoomkoor 2.0 heb mogen volgen en sluit deze 5 sessies met een zeer goed gevoel af.
Groetjes, A. (juni 2021)


Goedenavond Evi, Karin en geluidsmannen,
Het was weer een hele fijne en gezellige zoom serie, wat gaat dat toch snel!! Ik wil heel graag meedoen met Sing Connected en vind het een superleuke naam. Lijkt me zo leuk om ‘echt’ te gaan optreden en alle mensen van het koor te ontmoeten. Complimenten voor jullie en zeker ook voor jullie mannen. Echt heel fijn!!
Een fijne avond nog, lieve groetjes, I. (juni 2021)


Hallo Evi en Karin,
Alweer de laatste opname, wat heb ik ervan genoten en ik denk ook veel geleerd 😄. Wat een leuke ervaring, met zulke toffe dirigenten.
Vriendelijke Groetjes, E. (juni 2021)