Reviews

Weerom een prachtig initiatief dat smaakt naar meer. Een gans weekend ondergedompeld worden in zoveel verschillende stijlen qua muziek. Jullie, die zoveel kennis delen en iedereen in zijn eigenheid laten deelnemen en genieten. Een ervaring om nooit te vergeten. (augustus 2022)

Mij lukt het echt niet om af te kicken na dergelijke boeiende dagen. (augustus 2022)

Dank jullie wel voor zoveel licht en liefde! (augustus 2022)

Dames,

Mag ik toch even nog een kort mailtje sturen om jullie te bedanken voor de fantastische dag gisteren. Jullie zorgen er met jullie enthousiaste aanpak voor dat we nog meer zin krijgen om te zingen. Jullie zorgen er met jullie professionele aanpak voor dat we keer op keer onszelf overtreffen en steeds beter worden. Bedankt voor al hetgeen we van jullie mogen ontvangen; een geschenk uit de duizenden.
Groetjes en tot woensdag op zoom, H. (december 2021)


Hi Karin, Evi,
In bijlage mijn finale versie van Just Believe. Ik ben er deze keer zeer tevreden van, het voelde ook goed om in te zingen. Dat heb ik vooral te danken aan jullie voortreffelijke coaching en opbouwende feedback, bedankt daarvoor! Ik ben echt blij dat ik zoomkoor 2.0 heb mogen volgen en sluit deze 5 sessies met een zeer goed gevoel af.
Groetjes, A. (juni 2021)


Goedenavond Evi, Karin en geluidsmannen,
Het was weer een hele fijne en gezellige zoom serie, wat gaat dat toch snel!! Ik wil heel graag meedoen met Sing Connected en vind het een superleuke naam. Lijkt me zo leuk om ‘echt’ te gaan optreden en alle mensen van het koor te ontmoeten. Complimenten voor jullie en zeker ook voor jullie mannen. Echt heel fijn!!
Een fijne avond nog, lieve groetjes, I. (juni 2021)


Hallo Evi en Karin,
Alweer de laatste opname, wat heb ik ervan genoten en ik denk ook veel geleerd 😄. Wat een leuke ervaring, met zulke toffe dirigenten.
Vriendelijke Groetjes, E. (juni 2021)