Kerstproject

In september 2021 starten we een Kerstproject. We geven 10 online repetities waarin we een 10-tal nummers leren: traditionele klassieke Kerstnummers, popkerstnummers en ‘feelgood’ nummers die passen in de kerstsfeer. Daarbij organiseren we 2 koordagen waar we allemaal ‘live’ samenkomen om de nummers af te werken. Ons programma brengen we tijdens een concert op 18 en 19 december in Dommelhof Theater Pelt i.s.m. de zanggroep Just Music.

Voor wie?

Iedereen die graag meedoet, of je nu in een koor zingt of niet dat maakt niet uit. Als je maar zin hebt om te zingen en openstaat voor nieuwe uitdagingen! Voor het Kerstproject is het wel nodig om tussendoor thuis aan je stukken te werken omdat er een concert op volgt. Alle muziek zal per stemgroep ingezongen zijn, zodat jullie het ook makkelijk thuis kunnen leren.

Concerten: zaterdag 18 december om 20 uur én zondag 19 december om 15 uur in Dommelhoftheater Pelt.

Data van de online repetities: woensdag avonden 15, 22, en 29 september, 6, 13, 20 en 27 oktober, 17 en 24 november en 1 december 2021. Telkens van 20u tot 21u30.


Koordagen: zondag 14 november in Pelt én zondag 12 december in Scherpenheuvel-Zichem. Telkens van 10 tot 17 uur.

Dit concert is samen met het topkoor Just Music. We zullen één van de twee concerten in de zaal kunnen zitten om elkaars concert bij te wonen.

Om mee te kunnen doen met het concert is aanwezigheid op de koordagen verplicht!

Deelnameprijs: 140 euro (inclusief partituren, zoomsessies, ½ uur persoonlijke feedback /zangtips tijdens een privézoomsessie of schriftelijk a.h.v. opnames, 2 workshopdagen, deelname aan 2 goed georganiseerde concerten met begeleiding van live combo en bijwonen concert Just Music).

Wil je dit zelf ervaren? Doe dan mee en schrijf je nu in. Twijfel je nog of heb je vragen, contacteer ons!


Zangvakanties

Meer info volgt


Andere projecten

Volg ons via facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van nieuwe projecten. We bruisen van ideeën en er staan nog meer projecten op stapel.

Mensen verbinden door samen te zingen… daar gaan we voor!