Onze filosofie zit in ons logo

De naam Sing Connected: verbondenheid via zoom, zo is het idee ontstaan van ‘connected’, maar het rijkt veel verder. Zingen in verbondenheid, mensen van overal samen brengen om te zingen. Via zoom kun je een heel sterke verbondenheid creëren, ook afstand speelt geen rol, je leert mensen kennen vanuit heel Vlaanderen  of zelfs daarbuiten en als je later ‘live’ samenkomt voelt die verbondenheid meteen heel sterk aan. 

De S en de C haken in elkaar om die verbondenheid nog sterker te maken. Het lijkt ook op een soort schakel, we hangen vast aan elkaar. In een koor is elke schakel belangrijk, we nemen iedereen mee en iedereen kan vanuit zijn of haar vertrekpunt groeien. Daar staan Evi en Karin ook voor. Op een speelse, dynamische manier proberen zij iedereen mee op pad te nemen, uit hun comfortzone te halen en hun muzikale capaciteiten verder te ontwikkelen. Ook staan zij voor plezier beleven in samen zingen.

De kleuren : we zijn vertrokken van aardetinten, omdat we een goede aarding belangrijk vinden om die verbondenheid te scheppen, om mensen mee op pad te nemen, om mensen in de juiste energie te zetten, in hun eigen kracht,…

De gouden strepen stellen goud licht voor. In reiki is goud de kleur van verbondenheid en positieve energie. De gouden stralen lijken ook op notenbalken, wat het muzikale doel dan weer verstevigt. Het geeft de tekst ook een meer driedimensionele uitstraling. Het voelt aan als een horizon, iets oneindigs,…… dus iets met nog heel veel mogelijkheden…. niet de sky maar de horizon is the limit.