Ons kerstproject was super leuk, maar heel jammer dat we geen ‘live’ concert hebben kunnen brengen, want we waren er helemaal klaar voor. Toch onthouden wij de prachtige momenten die we samen gehad hebben: de heerlijke zoomsessies, de geweldige koordag, de fijne mensen die we hebben leren kennen, de vreugde van mensen samen te brengen door zang en het idee dat Sing Connected helemaal is geworden waarvoor het bedoeld is…. dat voelt heel erg warm aan, dat maakt geen enkel virusje stuk…. Daarom dromen wij verder en starten we weer nieuwe projecten.

GEANNULEERD

Zondag 14 november …een spannende dag, want we kwamen voor het eerst ‘live’ samen met de ‘kerstzoomers’!
We waren zo benieuwd: hoe gaat het samen klinken, hoe gaat de groep zijn, nieuwe mensen leren kennen, gaan ze de nummers al goed kennen….

Met wat een zalig gevoel gingen we naar huis: wat een fijne groep mensen, zo gemotiveerd, zo fijn gewerkt, ze kenden hun nummers super goed en ze klonken heel mooi samen.

Het voelde helemaal zoals dit initiatief bedoeld is: ‘being connected’, de verbondenheid, genieten van het samen zingen, maar ook emoties en verdriet mogen delen in een veilige groep. Dat is echt wat we voor ogen hadden met Sing Connected en we hadden nooit durven dromen dat het al meteen met een eerste groepje zo hartverwarmend zou zijn😁.

We kijken uit naar de volgende koordag en naar ons kerstconcert op 18 en 19 december!

Shepherd’s bell

Little drummer boy – Peace on earth