Kerstproject 2022

Wil jij meedoen met ons kerstconcert? Iedereen die graag zingt is welkom. Ook als je nog geen koorervaring hebt is dit zeker een gelegenheid om te ervaren hoe fijn het is om in een koor te zingen.
Vorig jaar startten we een kerstproject, maar het gekende virusje zorgde er voor  dat we geen ‘live’ concert hebben kunnen brengen. Dit jaar zou dat wel moeten lukken en daarom doen we opnieuw een kerstproject!

Op zaterdagavond 17 december en zondagnamiddag 18 december 2022 geven we een kerstconcert in de kerk van Hamont. Het is een initiatief van zanggroep Just Music i.s.m. Sing Connected, Showkoor Rise Up en Intermezzo (oud-leden van Rise Up).

Met Sing Connected zingen we 4 Kerstnummers en nog 3 nummers met alle groepen samen. De deelnemers van vorig jaar kennen al een aantal nummers, maar we willen dit project ook opnieuw openstellen voor nieuwe geïnteresseerden.

Tijdens de zoomsessies zullen we de nummers aanleren en de afwerking gebeurt op de koordagen. Je krijgt van alle partituren ingezongen oefenfiles zodat je thuis wat extra kunt oefenen.

We doen 2 zoomsessies op dinsdag 8 en 15 november van 20 tot 21u30
1 koornamiddag op zondag 27 november van 13 tot 17 u in Scherpenheuvel
1 koornamiddag op zondag 11 december van 13 tot 17 u in Pelt
1 extra repetitie op de dag van het eerste concert.en dan de 2 concertdagen. Jullie kunnen uiteraard ook de optredens van de andere koren zien. We kunnen in de buurt zeker iets regelen voor overnachting tijdens dat weekend voor wie wil. Zo kunnen we er misschien wel een heel gezellig weekend van maken. Met de vier groepen willen we er een heel boeiend en afwisselend  concert van maken. We hebben al heel wat leuke ideeën en we zijn er dan ook van overtuigd dat het een hartverwarmend weekend zal worden.

Deelnameprijs is 50 euro.

Inschrijven kan via onderstaande link: